Revlon educatie

Enkele maanden geleden hebben wij de overstap naar Revlon Professional gemaakt. Na een paar trainingen in de zaak, verzorgd door Ralph, zijn we zelf aan de slag gegaan. Een mooie uitdaging, na jarenlang met dezelfde producten te hebben gewerkt.

Half oktober was het tijd om naar de academie in Delft te gaan voor de tweedaagse training. Hier stond de Neon-collectie op het programma. Om half tien werd begonnen met een korte presentatie van de modellen die wij daarna op de oefenkoppen zelf gingen trainen.

De ochtend werd besteed aan het kleurgedeelte en na een heerlijke lunch in de stad was het ‘s middags tijd voor de kniptechniek. Door met een kleine groep te werken was er veel persoonlijke aandacht voor iedere cursist. Na een enerverende dag met veel leermomenten was er bij het diner voldoende stof om over na te praten.

De volgende dag hebben we nog een kleurtechniek en knipmodel gedaan, zodat we aardig vertrouwd raakten met de streepjescodetechniek van de Neon-collectie. Al met al waren het twee leerzame dagen in een ontspannen gastvrije omgeving met geweldige trainers.

Met dank aan het Revlon-team.

Team Shape by Rebecca.