Feestelijke overdracht

Na 43 mooie jaren in het kappersvak draagt Dity de kapsalon over aan Rebecca van den Nieuwenhof die al jaren werkzaam is aan de Brinkgreverweg 65. Met de nieuwe eigenaresse krijgt ‘Huis voor Huid en Haar’ ook een andere naam, vanaf 1 mei 2014 prijkt ‘SHAPE by Rebecca’ op de gevel.

In het prachtige pand zullen de cliënten ervaren dat er een andere, modernere invulling aan de haarverzorging zal worden gegeven. “We gaan meer inspelen op het actuele modebeeld, zodat we ook een breder en jonger publiek zullen aantrekken. In principe willen we het hele gezin graag knippen dus ook heren zijn van harte welkom”. Rebecca zal haar eigen creatieve en zakelijke stempel op de nieuwe salon drukken.

Onze bestaande cliënten blijven verzekerd van onze huidige kwaliteit. Voor onze vaste klanten introduceren we een aantrekkelijk abonnement voor een speciale prijs. Daarnaast worden de openingstijden verruimd, zodat we kunnen inspelen op de wensen van de cliënten.

Revlon is de complete lijn als huismerk voor SHAPE. Ook het interieur en de huiskleuren krijgen een nieuw jasje.

Goede tradities en stijl worden behouden, maar er wordt zeker geïnvesteerd in het creatieve team. Zij zullen regelmatig shows en cursussen bijwonen om hun kennis van de nieuwste haarstijlen op peil te houden om die in de praktijk te kunnen toepassen.